I samrabete med Stanford Research Safe & Effective

Efter år av forskning och planering kom JOVS kärnkomponenter samman. I samarbete med Stanford University BioADD Medical Laboratory har JOVS branschledande teknik genomgått mer än fem års intensiv forskning och utveckling.

Vi vill ge dig alla fördelar vi har arbetat hård för att ta fram. Vi förbättrar alla aspekter av din upplevelse, från design till användning, och erbjuder bästa service till bästa pris.

Vi är JOVS – den moderna bron till “the virgin skin”.

 

 

Vinnare av Designpris

JOVS vann designpriset “RED DOT” 2020.

“JOVS kombinerar hög grad av funktionalitet med hög estetisk designkvalitet”. Den fantastiska smaragdfärgen i kombination med sin vackra organiska design och bekväma mattmetallstruktur gör JOVS till ett nöje att hålla.

JOVS Venus Pro är den första hårborttagningsenheten som uppnår ett Red Dot Design Award från Tyskland med sin enastående design.

 

JOVS

Glädjen av fräsch och hårfri hud

JOVS är utvecklad för att tillhandahålla professionella & väl utformade skönhetsutrustningar för enkel och effektivt användning hemma.

Född i Silicon Valley

Populariteten för olika kliniker och salonger ökar i hela världen.

Tekniska framsteg har gett konsumenterna mer kontroll över sin hud. Eftersom skönhetsutrustningar blir allt vanligare bland kvinnor såväl som män, har efterfrågan på snabba och avancerade skönhetsutrustningar med fokus på snyggare design och personalisering ökat markant.

Vi vill att våra väldesignade produkter ska vara användarvänliga och ge våra kunder en komfortupplevelse utöver det vanliga.

Den genomsnittliga kvinnan tillbringar cirka 72 dagar eller 1728 timmar på att raka benen under sin livstid. Siffran gäller endast benen och inga andra kroppsdelar. 

JOVS erbjuder en effektiv hårborttagningssystem så att du kan göra annat kul med all tid som nu blir över.